spegeln
Enkärl
Enkä

En kärlekshistoria

OM FILMEN

Roy Anderssons känsliga långfilmsdebut tillhör svensk films allra finaste ögonblick. Visas i samband med den nya dokumentären Bröderna Andersson.

En kärlekshistoria skildrar den spirande kärleken mellan Annika och Pär med all den osäkerhet, rädsla, ömhet och glädje det innebär.  I bakgrunden finns föräldrarnas verklighet, välfärdssamhällets förlorade generation. Deras ensamma drömmar om framtiden har gått vilse i vardagsrutinen fylld av arbete.

Ung, oskuldsfull kärlek har aldrig skildrats finare på film. Varken förr eller senare. En makalös debut som bara blivit bättre med åren.

TISDAG 20 AUGUSTI

Bar Deco

17:30

Bar Deco

En kärlekshistoria

Drama
1h 53min
SV TAL | EJ TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.