spegeln
Hit Man 14
Hitman Poster 70X100 Se (1)

Hit Man

OM FILMEN

Richard Linklater är tillbaka med thrillerkomedin Hit Man, som har hyllats av kritiker och beskrivs som en av årets bästa feelgood-filmer.

Glen Powell spelar Gary Johnson, en helt vanlig universitetslärare som extraknäcker som falsk yrkesmördare för Houston-polisen. Gary har en naturlig talang för att anta olika personligheter, men hans tillvaro blir mycket komplicerad den dagen han förälskar sig i den potentiella klienten Maddy. Hon i sin tur attraheras av Gary som utger sig för att vara den mystiske sexige Ron. Men vad skulle Maddy tycka om den verklige Gary, och hur länge kommer hans plan att fungera?

Hit Man är en smart thrillerkomedi inspirerad av en osannolik sann historia, i regi av flerfaldigt Oscarsnominerade Richard Linklater (Boyhood, Before Midnight).

Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.