spegeln
Maniaccop
Maniaccop2

Maniac Cop

OM FILMEN

Den Dåliga Filmklubben visar spektakulära spillror ur filmhistorien utvalda torsdagskvällar på Spegeln.

Matt Cordell är en mordisk ex-polis som återvänt från de döda och är ute efter hämnd. Men först måste han hantera superpoliserna Jack Forrest och Frank McCrae. Maniac Cop kan med en snäll tolkning ses som ett insiktsfullt inlägg i debatten om poliskorruption, men man måste nog lägga till att det är en film där det finns mer hjärna på golvet än i dialogen.

William Lustigs härliga B-filmskombo av Terminator och Halloween har fått ett kultfölje och fick så småningom två uppföljare. I två av rollerna finns Robert Z'Dar (som även syns i Samurai Cop under årets säsong) och legendaren Bruce Campbell.

TORSDAG 20 JUNI

Camera

20:45

Camera

Maniac Cop

Action, Skräck
1h 25min
ENG TAL | EJ TEXT

En film kan vara riktigt usel, men den kan samtidigt vara löjligt kul – och kul är väl lika med bra? Just därför finns Den Dåliga Filmklubben. 

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.