spegeln
Whenharry2
Whenharry

När Harry mötte Sally

OM FILMEN

När Harry mötte Sally, en av filmhistoriens främsta romcoms, fyller 35 år.

Harry och Sally träffas på väg från Chicago till New York och blir goda vänner. De söker båda efter kärleken på olika håll, men vänskapen till varandra är det enda som består genom åren. När de en dag råkar hamna i säng tillsammans står de inför den stora frågan: kan de behålla sin fina vänskapsrelation utan att deras sexuella relation kommer i vägen? 

Författaren Nora Ephron (Du har mail, Sömnlös i Seattle, Julie & Julia) nominerades till en Oscar för bästa manus till denna klassiska romantiska komedi från 1989.

LÖRDAG 24 AUGUSTI

Alcazar

18:00

Alcazar

När Harry mötte Sally

Komedi, Romantisk komedi, Romantik
1h 36min
ENG TAL | SV TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.