spegeln
Picnic
Picnic2

Picnic at Hanging Rock

OM FILMEN

Peter Weirs mästerliga 70-talsmysterium Picnic at Hanging Rock återvänder till bioduken.

Victoria, Australien, Alla Hjärtans Dag år 1900. Appleyard College förbereder den årliga utflykten till det natursköna Hanging Rock. Under utflykten försvinner en lärarinna och tre elever. En återfinns, men hon har tappat minnet. Vad hände egentligen vid den mystiska, mytomspunna Hanging Rock? 

Picnic at Hanging Rock är ett BAFTA-vinnande film av Peter Weir (Döda poeters sällskap, Truman Show) och ett av filmhistoriens mest atmosfäriska mysterium. Vi visar den lagom till Midsommarveckan - filmens vita långklänningar passar bra här - och på självaste picknickdagen den 18 juni.

TISDAG 18 JUNI

Bar Deco

20:15

Bar Deco

Picnic at Hanging Rock

Drama, Skräck
1h 55min
ENG TAL | SV TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.