spegeln
Sexfilm
Sexfilm1

Sex

OM FILMEN

Dag Johan Haugeruds lysande skildring av heterosexualitet i uppluckrande förhandsvisas i samband med Pride i Malmö, 6 juli. Tack till Triart.

Sex är en smart, skruvad komedi om moderna relationer signerad en av Norges just nu mest spännande regissörer, Dag Johan Haugerud (Barn med flera). Huvudrollerna briljerar och utmanar sin, och vår, självbild med svidande skärpa.

Filmen hade sin världspremiär på filmfestivalen i Berlin i Panorama-sektionen och har hyllats enhälligt av kritiker. Detta är den första filmen i trilogin Sex | Drömmar | Kärlek. Tre fristående filmer som kretsar kring begär, identitet och längtan efter frihet.

LÖRDAG 06 JULI

Bar Deco

17:30

Bar Deco

Sex

Komedi
2h 5min
NO TAL | SV TEXT

Var först att se det senaste – ibland tjuvstartar vi och visar de senaste filmerna innan de har officiell premiär. För dig som inte vill vänta mer än nödvändigt!

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.