spegeln
Singin
Singin2

Sing Along: Singin' in the Rain

OM FILMEN

Sjung med i Singin' in the Rain

I vår största salong Alcazar finns det gott om utrymme för dans mellan varje stolspar och tillsammans upplever vi några av våra favoritmusikaler. Som vanligt peppas visningen igång av våra Sing Along-värdar!

SINGIN' IN THE RAIN
1927. Don Lockwood, spelad av Gene Kelly, är en av Hollywoods stumfilmsstjärnor och figurerar mestadels i romantiska matinéfilmer tillsammans med divan Lina Lamont. Under en fest i Beverly Hills blir han förälskad i Kathy Selden, en dansös i kvällens show som sedan försvinner spårlöst från tillställningen. Så småningom slår ljudfilmen igenom och skådespelarduons nya filmprojekt ska följa utvecklingen - en nackdel för Lamont som pratar med en opassande New York-accent. Selden dyker åter upp, den här gången som statist i filmen, och plötsligt tar en ny plan skruv - som ska göra henne till den nya stjärnan.

Musikalen Singin' in the Rain regisserades av Stanley Donen och Gene Kelly, och gick upp på biografer runt om i världen 1952. Med åren har den uppnått legendarisk status och toppar det amerikanska filminstitutets lista över de främsta musikalerna genom tiderna.

FREDAG 09 AUGUSTI

Musikal
1h 43min
ENG TAL | ENG TEXT

Allsång, dans och glas fyllda med bubblor. Vi visar era favoritmusikaler och -musikfilmer som alltid peppas igång av våra älskade Sing Along-värdar. 

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.