spegeln
Host2
Host

The Host

OM FILMEN

I samband med premiären av Godzilla vs. Kong: The New Empire släpper Spegeln lös ett gäng oförglömliga kultfilmer inom monstergenren. Totalt sex filmer - från Kevin Bacon i Tremors till klassiska The Blob, från drakliknande flygfän till ondsinta pirayor!

En familjefar driver en liten kiosk vid en flodbädd i Seoul, när ett stort vattenmonster dyker upp ur floden och attackerar människorna omkring. Mannens dotter blir tillfångataget av monstret, och det blir familjens skräckinjagande uppgift att rädda henne.

The Host betraktas som en av de främsta moderna monsterfilmerna, och regisserades av Bong Joon-ho, vars senaste film Parasit tilldelades Oscarn för Bästa film.

LÖRDAG 08 JUNI

Camera

18:00

Camera

The Host

Action
1h 59min
KOR TAL | SV TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.