spegeln
Vemsattedit
Vemsattedit2

Vem satte dit Roger Rabbit?

OM FILMEN

Den 18 maj är pyjamas det enda rätta klädvalet. Under dagen visar vi klassiska sova-över-filmer från 80-, 90- och 00-talet fördelade i våra tre salonger. Vem satte dit Roger Rabbit? är först ut från 80-talet.

Eddie Valiant är en privatdeckare på dekis, som får i uppdrag att hitta bevis för att den tecknade Hollywood-förförerskan Jessica Rabbit prasslar med en filmbolagspamp. När pampen hittas mördad, pekar allt mot Jessicas make, kaninen Roger Rabbit, som bedyrar sin oskuld. Eddie hatar tecknade figurer, men övertalas att försöka hitta mördaren. Spåren leder till det galna Toontown, där de tecknade filmstjärnorna bor - och där precis vad som helst kan hända...

Vem satte dit Robert Rabbit? är Robert Zemeckis trefaldigt Oscarsbelönade film som bröt ny mark genom sin fantastiska mix av live action och animation. En av 80-talets finaste komedipärlor! 

LÖRDAG 18 MAJ

Komedi, Fantasy, Animerad
1h 44min
ENG TAL | SV TEXT

Den 18 maj är pyjamas det enda rätta klädvalet. Under dagen visar vi klassiska sova-över-filmer från 80-, 90- och 00-talet fördelade i våra tre salonger.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.