spegeln
Bladerunner
Bladerunner2049

Blade Runner 2049

OM FILMEN

Den 14 maj presenterar Spegeln en double bill av Ridley Scotts och Denis Villeneuves Blade Runner-filmer. Först visas Blade Runner i sin Final Cut-version, därefter följer Blade Runner: 2049 senare samma kväll. Biljetter till den förstnämnda köps här.

30 år har gått sedan sist. En ny blade runner - Los Angeles-polisen K - avslöjar en sedan länge begravd hemlighet med potential att rasera det lilla som nu återstår av samhället. K:s avslöjande leder honom ut på en jakt efter Rick Deckard, en tidigare blade runner som varit försvunnen i tre decennier.

TISDAG 14 MAJ

Alcazar

20:15

Alcazar

Blade Runner 2049

Science Fiction, Thriller
2h 43min
ENG TAL | EJ TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.