spegeln
Madison
Madison2

Broarna i Madison County

OM FILMEN

Meryl Streep. Den största. I sex decennium har hon varit oförglömlig i så många filmer att det tar för mycket utrymme att börja räkna. Efter hennes heders-Guldpalm i Cannes tidigare i år tar vi tillfället i akt och uppmärksammar tre av Streeps mest omvälvande insatser på stora duken. 

En sensuell och romantisk berättelse om fotografen Robert Kincaid som för National Geographics räkning ska fotografera Iowas speciella broar. När han är i Madison County för att fotografera två av de mest kända broarna åker han vilse och träffar istället landbrukarhustrun Francesca Johnson. Ett slumpartat möte som kommer att förändra livet för dem båda för all framtid.

Broarna i Madison County är en av 90-talets mest omtalade kärleksfilmer, av och med Clint Eastwood. Meryl Streep gör här ännu en av sina Oscarsnominerade roller och lyser i denna bitterljuva pärla.

LÖRDAG 17 AUGUSTI

Bar Deco

19:45

Bar Deco

Broarna i Madison County

Romantik, Drama
2h 14min
ENG TAL | SV TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.