spegeln
Commando
Commando2

Commando

OM FILMEN

Vi firar årligen Arnold Schwarzeneggers födelsedag på Spegeln - i år i form av visningar av actionrökarna Commando och Rovdjuret.

Arnold Schwarzenegger spelar den pensionerade översten John Matrix, vars dotter tas som gisslan av en grupp som vill utnyttja honom för ett politiskt mord. Matrix får bara några timmar på sig att hitta henne - gott om tid för att hinna med en av 80-talets mest klassiska hämndturnéer.

Commando är känd för sina överdrivna actionscener och Schwarzeneggers oändliga arsenal av oneliners, och har blivit en kultklassiker inom actiongenren.

TISDAG 30 JULI

Camera

18:45

Camera

Commando

Action
1h 30min
ENG TAL | EJ TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.